Comigo samarbetar med NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge
Årsmöte NyforetagarCentrum Huddinge Botkyrka

Mingel på NyforetagarCentrum Huddinge Botkyrka-min-min

Mingel på NyforetagarCentrum Huddinge Botkyrka-min-min

Comigo presenterar på NyforetagarCentrum Huddinge Botkyrka-min

Comigo presenterar på NyforetagarCentrum Huddinge Botkyrka-min

Comigo samarbetar med NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge

Comigo samarbetar med NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge. I de Stockholmsnära kommunerna Botkyrka och Huddinge bubblar det av entreprenörskap. Årligen vänder sig cirka 500 blivande och nyblivna företagare till NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge för att få råd och inspiration inför uppstarten av sina företag. Och en anmärkningsvärt hög andel av dessa nyföretagare lyckas bra med sina etableringar.

NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge är en aktiv och initiativrik förening skapad av det lokala näringslivet i Botkyrka och Huddinge kommun. Syftet är att stimulera uppstarter och utveckling av livskraftiga företag i de Stockholmsnära kommunerna Botkyrka och Huddinge.

För det nystartade företaget blir NyföretagarCentrum en betydande resurs som erbjuder rådgivning, mentorprogram, utbildningar och en omfångsrik kunskaps- och erfarenhetsbank. Därtill får nyföretagarna möjlighet att ansluta sig föreningens olika nätverk där affärsutbyten och synergier ofta uppstår. Allt samlat på en och samma plats.

NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge levererar

Bland landets alla föreningar tillhör NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge, en av de toppresterande föreningarna. Det vill säga att en stor andel av de som vänder sig till föreningen startar företag och av de företag som startar företag och deltar i föreningens mentorprogram är överlevnadsgraden efter tre år imponerande 89 %.

Comigo bidrar med råd och insatser för en optimal start för nyföretagaren

Comigo har genom åren samarbetat med många intressanta företag i olika livscykler, från väletablerade företag med rötter i industrirevolutionen till nystartade och renodlade internetföretag. Erfarenheter som vi hoppas få dela med oss av med så många nyföretagare som möjligt.

Hos oss får nyföretagare hjälp med, affärsplanering- och utveckling, webbstrategier, värdeskapande hemsidor, texter, sökmotoroptimering, e-handel, marknadsföring i sociala medier och traditionella PR- och reklamtjänster.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *