Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimerad WordPress

Din nästa stora kund kan mycket väl vara en sökmotorkund

En sökmotormedveten informationsavdelning och en sökmotoroptimerad hemsida ger många fler affärsmöjligheter än de mindre målmedvetna och aktiva. En framgångsrik sökmotoroptimering börjar redan i skapandet av din hemsida, ja till och med i skapandet av din marknadsplan, där din affärsidé, dina visioner, din kunskap, dina styrkor, dina produkter och tjänster och där dina målgrupper är formulerade med ord. Utan innehåll, gärna baserade på tankarna i marknadsplanen, finns ingenting att marknadsföra, ingen riktning och därmed ingenting att sökmotoroptimera och inga läsare att optimera för.

Ta kontrollen över din marknadsföring och sökmotoroptimera din WordPress hemsida utan mellanhänder

Sökmotoroptimerad WordPress ökar dina kommunikationsmöjligheter
Sökmotoroptimerad WordPress ökar dina kommunikationsmöjligheter

Sökmotoroptimeringen är, vid sidan av det övriga kommunikationsverksamheten en av ditt företags allra viktigaste uppgifter. Och den både kan och bör skötas av dig och din egen informationsavdelning. Du känner bäst till vad dina kunder vill ha och vilka termer de använder.

Medan många sökmotorkonsulter siktar in sig på ett fåtal sökord, kan du arbeta aktivt med all din information och anpassa den efter dina intressenters olika och varierande informationsbehov och närvara i sökmotorerna med de hetaste samtalsämnena och de viktigaste händelserna i din bransch och på din marknad.

WordPress med inbyggt verktyg för sökmotoroptimering

Till din WordPress kan du installera en modul som gör dig mer synlig i sökmotorerna. Med en (sokmotoroptimerad) sökmotoroptimerad WordPress får du möjligheten att kontinuerligt och målinriktat arbeta med ditt företags sökmotoroptimering utan kostsamma konsulter.

Att aktivt jobba med sökmotorerna gör dig till en ännu bättre skribent, redaktör och marknadsförare i ett enda slag. Du blir ännu mer medveten om vad du egentligen skriver, i vilket syfte och du blir mer medveten om hur dina texter faktiskt drar in besökare till din hemsida.

Comigo hjälper dig att installera verktygen och att komma igång med optimeringen.

Läs mer om ”Texter som hittade i sökmotorerna och blir lästa.”

En utvärdering av din WordPress-hemsida kan vara början på något riktigt bra

 

Sökmotorerna belönar hela kvalitetsupplevelsen och förfinar indexeringen efter innehåll, struktur och nedladdningstider

Bland Googles nya viktiga kriterier för en bra ranking i sökmotorerna är sidans laddningstid. Laddningstiden för dina sidor är en viktig komponent i en sökmotoroptimerad Word Press. Google har ju som affärsidé att leverera sidor med hög kvalitet. Det vill säga ett bra välstrukturerat innehåll, bra rubriksättning, ett tydligt tema och samtidigt en snabb hemsida.

Hemsidan måste laddas snabbt och korrekt vare sig dina besökare kommer via mobilen, surfplattan eller den stationära datorn. Sidor som laddas långsamt ratas av användarna till förmån för andra snabbare sidor. En snabb hemsida är definitivt en konkurrensfördel i det stora informationsbruset.

Läs mer om hur Comigo gör din WordPress snabb, stabil och sökmotoroptimerad.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se