Snabbare WordPress-hemsida även i mobilen

Snabbare WordPress-hemsida även i mobilen

Att satsa på en WordPress-hemsida en viktig investering för ett företag och organisation och kan ge många nya affärer. När väl investeringen är beslutad och genomförd är det viktigt att allt arbete får största möjliga utväxling i din marknadsföring.

Här skulle man nästan kunna säga att en kedja inte är starkare än sin svagaste länk, och så ligger det nästan till när det gäller byggnationer av en WordPress-hemsida. Rätt budskap och service till rätt mottagare i rätt tid och tillräckligt snabbt. Ja så skulle det kunna sammanfattas.

På den här sidan vill vi betona tiden, WordPress-hemsidans laddningstid blir avgörande i det stora mediebruset, för dina chanser både i sökmotorerna och hur kunder upplever din hemsida, i sin mobil och på datorskärmen.

Snabbare WordPress-hemsida attraherar både sökmotorer och besökare

En vältrimmad WordPress hemsida blir upp till 4 gånger snabbare än den vanliga WordPress-hemsidan. Snabba sidladdningar är en viktig komponent för din WordPress-hemsidas konkurrensförmåga i det stora informationsbruset. Tillika webbplatsens design och innehåll, är sidladdningstiden mycket viktig för läsarnas upplevda kvalitet av din hemsida och därmed ditt företag. Inte minst de som besöker dig via sin mobil. Mobilbesökare kan vara extra känsliga för långsamma sidor då de kan befinna sig på platser med långsammare anslutningar.

En snabb WordPress-hemsida är viktigt även för sökmotorerna som viktar snabba hemsidor högt vid sin indexering.

Google har ju har som affärsidé att leverera de bästa sidorna, både ur innehålls- och upplevelseperspektivet. Så välj de snabbaste plug ins när du installerar nya tjänster och plug ins på din hemsida. Försäkra dig också om att programmeringen av din WordPress främjar snabba sidladdningar.

Fler sätt att få en snabbare WordPress-hemsida även i mobilen

  • Sidladdningarna snabbas upp genom att WordPress-hemsidan byggs med en effektiv programmering och struktur.
  • Du kan även komprimera många av de filer  och processer som ligger bakom WordPress-hemsidans funktioner, utseende och beteende.
  • Ett annat sätt är att vara noga med valen av dina plug in. Det finns plug in som drar mycket bandbredd och gör hela din hemsidan långsammare.
  • Bygg din nästa WordPress-hemsida utifrån dina mobila användare. ”Mobile first”.Bygg sen vidare för den traditionella visningen.

Genom dessa åtgärder minskas nedladdningen av datamängden betydligt, vilket märks mest för den mobila surfaren, i form av billigare och snabbare surf.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se