Mobilanpassad WordPress-hemsida

Mobilanpassad WordPress-hemsida

Den mobila surfingen ökar kraftigt och konstant. Surfarna kan ta del av mer information när de vill och behöver. Det innebär även nya kommunikationsmöjligheter för dig.

Dessa vill vi hjälpa dig att ta vara på. Dels handlar det om att anpassa din nuvarande hemsida så att den upplevs korrekt och alert för både dina stationära och mobila användare. Dels handlar det om att erbjuda de rätta funktionerna och tjänsterna för rätt situation och tillfälle.

En snabb och mobilanpassad WordPress-hemsida attraherar både sökmotorerna och mobilsurfare

Lika viktigt för upplevelsen är att din wordPress-hemsida laddar snabbt och korrekt. En snabb och komprimerad hemsida där de många resurserna (som får din hemsida att se ut, bete sig och fungera som den ska) har optimerats för att både spara tid, tålamod och surfutrymme för din besökare. En snabb sida är det bästa sättet att attrahera besökare från Google och det bästa sättet att behålla dina besökare.

Snabba sidladdningar viktig del av sökmotoroptimeringen

Optimera visningen av innehållet efter mobila användarens surfsyfte.

En Mobiloptimerad hemsida är en fullvärdig version av din Hemsida. Men vid optimeringen av din WordPress-hemsida kan det vara en bra idé och fundera över hur innehållet ska prioriteras och disponeras. om den mobila besökaren söker annan information, på ett annat sätt och kanske använder andra tjänster än vid besök via den stationära datorn.

En mobil surfare befinner sig förmodligen i rörelse och kanske på väg någonstans. De vill ha snabb och korrekt tillgång till information i en specifik situation. I sådana tillfällen kan kunden behöva tjänster som kontaktuppgifter, direktuppringning, vägbeskrivningar med mera. Mobilsurfaren befinner sig kanske ute på fältet och behöver installations- och serviceinformation. Det finns förmodligen en rad kundprocesser du kan göra tillgängliga för sina besökare i de många olika situationer de befinner sig i.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se