Twitter i nyhetsformat, – senaste dygnet om marknadsföring samlat på ett enda ställe

Comigo ger ut Marknadsblaskan, en egen alert spanare som bevakar, sammanfattar och publicerar ”dygnet på Twitter” i ett lättläst nyhetsformat. Varje dag klockan 17.00 kommer den ut för dig som följer oss på Twitter. Väljer du att prenumerera på den har du den som RSS varje dag vid samma tidpunkt.

Marknadsblaskan håller koll på twitterämnen som berör marknadsföring, varumärkesbyggande, ledarskap och affärsutveckling och andra intilliggande ämnen.

Du som jobbar med marknadsföring, affärsutveckling eller ledarskap och vill veta vad som diskuteras kring våra ämnen, vill ha inspiration, energi eller skapa nya kontakter kan göra det till en vana att titta in på Marknadsblaskan varje dag.

För dig som funderar över det här med Twitter, om Twitter är en fluga eller inte är Marknadsblaskan ett exempel som visar att dina twitterinlägg inte bara hamnar ute i ingenstans. Marknadsblaskan visar att Twitter är en viktig kanal och informationskälla, att dina twitterinlägg verkligen läses och att de i många fall delas vidare. Har du inte tagit steget ut på Twitter ännu finns det alltså nu ännu en bra anledning till att göra det.

Läs Marknadsblaskan

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *