Storm Hockey Training

Storm Hockey Training har bildats i samarbete med Comigo

Thomas Storm är en legendarisk ishockeytränare och utvecklare. Hans mission är att skapa ishockeyartister av yttersta världsklass samt att utveckla ishockeyn och befästa dess position som en av de mest underhållande och sevärda sporterna av dem alla.

Under 40 år har Thomas Storm levt med sovjetisk, europeisk och nordamerikansk ishockey, förmodligen intensivare och på närmare håll än någon annan. Allt startade på 70-talet med många år av hemliga och närgångna studier och filmande av då den mycket framgångsrika ”sovjetiska ishockeymaskinen” och deras då revolutionerande träningsmetoder.

Idag inkluderar Thomas Storms engagemang direkt handledning och undervisning till spelare, lag och klubbar på alla nivåer i svensk och internationell hockey.

Thomas är till exempel konsult till NHL-klubbar såväl som till svenska, schweiziska, italienska, kinesiska, japanska ishockeyklubbar. Han är personlig coach till aktiva NHL- Elitserie- och Allsvenska spelare. Och engagemanget är minst lika stort för de allra yngsta spelarna samt upp till A-juniorer.

I samarbete med Comigo har Storm Hockey Training bildats för att utvecklas till en mer kontinuerlig och ishockeyutbildningsverksamhet. Storm Hockey Training ska erbjuda långsiktiga och djupgående utvecklingsprogram för unga såväl som för etablerade ishockeyspelare.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *