Så här fick Mannabies tusentals reaktioner och delningar i sociala medier

Så här fick Mannabies tusentals reaktioner och delningar i sociala medier

Sociala medier. Sociala medier kallas sociala medier av en anledning. En bra artikel att dela på sociala medier är allmängiltig och skapar känslor.

Det finns ofta många olika perspektiv och uppfattningar om en produkt eller tjänst och det finns gott om artiklar, rapporter eller händelser som berör ämnen och områden som ditt företag har en naturlig koppling till och som även din publik engagerar sig i.

Som företagare och e-handlare är det en viktig uppgift att följa, kommentera och skriva om händelserna. Därför att där i ligger möjligheterna att bygga en din publik kring din hemsida, ditt företag och i dina sociala nätverk.

Din artikel kan hjälpa din publik att hitta argument för en produkt de använder eller för en livsstil han eller hon lever. Musiker vill berätta för andra att man lever längre om man sjunger varje dag. En flitig bokläsare vill berätta om en bok som bekräftar din idé om varför man ska gå upp klockan kvart i fem varje dag. Ytterligare någon annan kan behöva stöd för attt skägg är snyggt och hälsosamt. Så skriv för de som redan är nyfikna på eller entusiastiska till en viss produkt eller livsstil, men fundera även över hur de som tycker tvärtom tänker.

Så tipset är att följ händelserna i din bransch och välj en händelse eller rapport att haka på, tolka och vinkla dem ur ett allmängiltigt perspektiv.

Gör dina inlägg allmängiltiga så lyckas du bättre i sociala medierna

Önskar du få framgång i sociala medier så tänk på att sociala medier kallas sociala medier av en speciell anledning. Det vill säga, hitta det allmängiltiga (sociala) perspektivet på din verksamhet så ökar du möjligheten att få större spridning av dina artiklar och fler besökare till din hemsida.

Så här gjorde livsstilssajten Mannabies för att få tusentals reaktioner och delningar/taggningar på en och samma artikel.

Ditt skägg producerar sin egen antibiotika enligt en brittisk studie.

Publicerat av Mannabies den 21 november 2016

 

Vill du komma igång eller ta nästa steg på sociala medier, kontakta oss för ett kostnadsfritt möte: 0733-97 64 97 eller info@comigo.se

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *