Mannabies veckans e-handlare

Grattis Mannabies ”Veckans e-handlare”

Grattis Mannabies ”Veckans e-handlare”. I oktober 2016 lanserade Comigo mannabies.se, en livsstilssajt för män. ”Den nyfikna, omtänksamma sajten med idéer och produkter för en naturlig, giftfri och kvalitetsmedveten livsstil”.

Förutom ett mycket fint mottagande av en snabbt växande kundkrets, bestående av både män och kvinnor har Mannabies nu även uppmärksammats av Payson.

Giftfria produkter som gör gott för hälsan, humöret och energin

Mannabies är en livsstilssajt för män där vi samlar naturliga, giftfria och hälsofrämjande produkter som används varje dag i, på och nära kroppen samt i hemmet. Vardagsprylar som gör gott för hälsan, energin, kreativiteten och humöret.

Det småskaliga och hantverksmässiga

Genom Mannabies hyllar vi även idén om den småskaliga och hantverksmässiga produktionen med tillverkning som innebär mindre belastning på djur, miljö och kommande generationers livskvalitet. – Mannabies vill vara ett ambitiöst och ansvarstagande alternativ till de stora ansiktslösa, storskaliga massproducerande aktörerna och vara med att öka medvetandet hos människor om fördelar med att använda naturliga produkter och ingredienser i och på sina kroppar.

Exempel på produkter i Mannabies sortiment är produkter inom rakning skäggvård, hårvård och hudvård samt ett urval av nära-huden-kläder såsom bambukläder.

Förverkligandet av en vision gör stärker vårt kunderbjudande

Att ha startat Mannabies är en vision som vi äntligen förverkligat. Under åren i Comigo har vi mött många engagerade entreprenörer och företagare som vi lyft fram i sökmotorer och i människors medvetande. Det har både inspirerat och lockat oss att förverkliga en en god idé som vi står för och att få driva en verksamhet direkt mot människan som använder produkterna. Genom praktisk erfarenhet erbjuda nya och befintliga kunder ett ännu vassare koncept.

Vi är inspirerade och roliga att samarbeta med – kontakta oss och berätta om din idé

Är du intresserad av att starta eller utveckla din e-handel och marknadsföring på internet. Så står vi redo med idéer, kunskap, och verktygen.

Grattis Mannabies ”Veckans e-handlare”

Läs mer på mannabies .se

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *