Googles budskap till marknadschefen

Googles budskap till marknadschefen

Den 21 april är datumet då Google möblerar om i träfflistorna. Till glädje för både dator- och mobilanvändare, lyfter Google fram de snabba och användarvänliga hemsidorna med det bästa innehållet.

Syns ditt företag, dina budskap och dina produkter på topplaceringarna i Google är chansen stor att du får ett bra inflöde av nya och befintliga läsare, kunder och affärer.

Din nästa storkund kan mycket väl vara en sökmotorkund

Din nästa storkund kan mycket väl vara en sökmotorkund. Men då måste du se till att synas där kunderna söker då de söker en produkt, en leverantör eller kunskap om just ditt ämne. Se till att vara på rätt plats när Google gör livet enklare för oss alla.

Googles budskap till marknadschefen

Det är många faktorer som påverkar hur just din hemsida placerar sig i sökmotorerna. Med en hemsida som laddas snabbt, en design som anpassar sig efter skärmstorlekar och en kunnig webbredaktör blir livet som företagsägare, marknadschef och säljare både framgångsrikare och roligare.

Så här skriver Google om mobilvänliga sökresultat

Boka en kostnadsfri analys

Den 21 april möblerar Google om sina träfflistor för att mobilanvändarna ska få bättre internetupplevelser. Snabba och användarvänliga hemsidor kommer premieras.

  1. Hemsidans tekniska förutsättningar. Nedladdningstider för mobil och dator. Faktorer som påverkar samt åtgärder för förbättring.
  2. Hemsidans design, dess följsamhet i olika skärmstorlekar, – mobil till dator. Användbarheten i navigering och interaktioner
  3. Viktiga artiklar/undersidor dess som innehåller dina viktigaste sökord/fraser

Ja, jag vet jag borde göra detta nu: Jag vill ha en kostnadsfri analys och se hur vår hemsida står sig inför den 21 april, då Google lyfter fram snabba mobilanpassade hemsidor.

Sänd oss dina kontaktuppgifter så bokar vi en tid för analys och utvärdering.

Ditt namn *

Din epost *

Ditt telefonnummer *

Jag vill bli uppringd och få min utvärdering lite snabbare.
Ja

Ditt företag *

Hemsida *

Please leave this field empty.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *