Google lyfter fram snabba mobilanpassade hemsidor

Google lyfter fram snabba mobilanpassade hemsidor

Den 21 april, då Google lyfter fram snabba mobilanpassade hemsidor, förväntas Googles träfflistor möbleras om ordentligt.

Genom att vara synlig på Google når du dina befintliga och blivande kunder som aktivt söker information om ditt ämne. Topplaceringar i sökmotorernas träfflistorna en stor konkurrensfördel. Därför är det en viktig uppgift för din sälj- och marknadsavdelning att sträva efter bra placeringar för att se till att ditt företag ska vara där dina kunder är.

Kom ihåg att det är alltid någon som ligger på topplaceringarna. Är det inte du, är det någon annan som ligger där och får sökmotorkundens uppmärksamhet och besök på sin hemsida.

Boka en kostnadsfri analys

Google lyfter fram snabba mobilanpassade hemsidor

Den 21 april, då Google lyfter fram snabba mobilanpassade hemsidor förväntas Googles träfflistor möbleras om ordentligt. Hemsidor med snabba sidladdningar och mobilvänlig design kommer att lyftas fram i träfflistorna för att mobilanvändandet ska bli enklare och gå snabbare.

Du som idag har topplaceringar i Google, med viktiga nyckelord har all anledning att agera snabbt för att inte vill tappa det inflöde av kunder via sökmotorerna du vant dig vid. Du som funderat över hur du når topplaceringarna har mycket att vinna på att agera nu.

Så vinner du! – slaget om sökmotorkunderna

När Google lyfter fram snabba mobilanpassade hemsidor finns möjlighet att förstärka eller behålla dina möjligheter till kontakt med nya och befintliga kunder:

 1. Snabb hemsida, (Page Speed): Webb Performance Optimization – WPO
  Google premierar hemsidor som bäst hjälper den mobila användaren. Hemsidorna laddas snabbare i sina respektive visningslägen. Vi ser till att mobilen inte laddar ner överflödig data och filer. Din hemsida blir både snabbare och billigare att använda. Mobilanvändaren får en bättre användarupplevelse och du behåller hen på din hemsida.
 2. Mobilvänlig design: Responsive Design, följsam webdesign
  Google premierar hemsidor som visas korrekt och är navigeringsvänlig oavsett vilken typ av skärm dina besökare använder vid besöket på din hemsida.
 3. Sökmotoroptimerade texter: Vilka är dina, branschens, kundens och beslutspåverkarnas viktigaste termer?
  Arbeta aktivt med ditt innehåll och exponera din kunskap och engagemang på hemsidan. Väl definierade fraser och termer, rätt struktur och välskriven text är grundkomponenterna för att attrahera befintliga- och nya kunder i sökmotorerna.
 4. Sociala medier: Var aktiv integrera hemsidan med sociala medierna
  Google indexerar och premierar även innehåll och hemsidor som är integrerade med sociala medier. Arbeta aktivt med sociala medier.

Ju förr desto sämre… för dina konkurrenter!

Den här veckan sitter vi vid telefonen och datorn och fokuserar på ditt telefonsamtal, som bör komma. Under nästa vecka sitter vi förmodligen och analyserar och åtgärdar någon av våra kunders hemsidor. (Om sanningen ska fram så gör vi det redan nu)

Boka en kostnadsfri analys

Den 21 april möblerar Google om sina träfflistor för att mobilanvändarna ska få bättre internetupplevelser. Snabba och användarvänliga hemsidor kommer premieras.

 1. Hemsidans tekniska förutsättningar. Nedladdningstider för mobil och dator. Faktorer som påverkar samt åtgärder för förbättring.
 2. Hemsidans design, dess följsamhet i olika skärmstorlekar, – mobil till dator. Användbarheten i navigering och interaktioner
 3. Viktiga artiklar/undersidor dess som innehåller dina viktigaste sökord/fraser.

Ja, jag vill ha en kostnadsfri analys och se hur vår hemsida står sig inför den 21 april, då Google lyfter fram snabba mobilanpassade hemsidor.

Sänd oss dina kontaktuppgifter så bokar vi en tid för analys och utvärdering.

Ditt namn *

Din epost *

Ditt telefonnummer *

Jag vill bli uppringd och få min utvärdering lite snabbare.
Ja

Ditt företag *

Hemsida *

Please leave this field empty.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *