Förverkliga din affärsidé med WordPress

Förverkliga din affärsidé med WordPress

Oftast startar ett företag med en idé. Genom att addera substantivet ”affär” till det tidigare nämnda substantivet ”idé” bildar vi nytt substantiv, ”affärsidé”. Därmed antyder vi att idén ska generera affärer.

För det ska ske, måste vi formulera idén. Vi måste även på ett förtroendeskapande sätt kommunicera ut den till de människor som vi önskar ska vilja göra affärer med oss.

I en marknadsplan beskriver du din affärsidé och hur och till vem den ska kommuniceras. Minns då att ”idén” i kombination med ”affär”, innebär att kunden förmodligen är lika intresserad av att läsa om företaget som ligger bakom idén som av själva idén. Kunden som söker en ny trygg och kompetent leverantör vill naturligtvis veta vad som har hänt tidigare i ditt företag, vad som händer nu och vad som kommer att hända. För att tillgodose detta informationsbehov behöver du få igång ett flöde av information från ditt företag.

Med planerad kommunikation kommer du ihåg de många viktiga momenten för en kontinuerlig och engagerad närvaro på webben. Det är helt enkelt enklare och effektivare att hålla igång ditt informationsflöde när du vet vem du talar med, vad du vill uppnå och varför.

Vi på Comigo jobbar liksom våra kunder varje dag med att utveckla vår idé. Konkret innebär det att vi just nu lyfter fram och kommunicerar WordPress som viktig komponent i vår egen affärsidé, som sedan 2002 varit att hjälpa företag att använda sin information som strategisk resurs och konkurrensmedel. Redan 2005 tog vi emot utmärkelsen ”Årets bästa resesajt”.

Comigo hjälper dig att förverkliga din affärsidé med WordPress

Med WordPress som strategiskt verktyg finns möjligheterna att stärka din närvaro på webben med information och med stödfunktioner som leder dina kunder närmare en kontakt, en affär och en varaktig relation. Att investera i ny WordPress-hemsida kan vara ett bra tillfälle att belysa din affärsidé i grunden och se vilka möjligheter och potentialer som förmodligen ligger dolda. Kanske är möjligheterna fler än vad du själv kommit fram till hittills.

Du tror på din affärsidé och vi tror på vår. Låt oss träffas och se vad som händer när våra idéer möts. Hitta ett bra datum i din kalender och ring  Mikael på 08-447 69 90 för ett besök.

Läs mer om hur vi tänker och kan bidra till att du kan förverkliga din affärsidé med WordPress

Läs även Wikipedias beskrivning av WordPress

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *