Abergon - Finalist i Veckans Affärers E-Prize, kategori: Stora företag

Finalist i Veckans Affärers E-Prize, kategori: Stora företag

Energieffektivisering stärker konkurrenskraften, räddar jobb, höjer värdet på företag och minskar överbelastningen på miljön. Viktiga drivkrafter för Lars-Göran Sander, energistrateg på Abergon och aktiv kund hos Comigo.

Abergons idé är att medverka till att företag snabbt kommer igång med sin energieffektivisering. – Att strukturerat och stegvis öka konkurrenskraften, höja kvaliteten och anpassa sig till framtidens nya utmaningar och möjligheter.

En bra idé förmodar vi att även Veckan affärer och Eon tycker, som valde ut ett av Abergons energiprojekt som ett av Sveriges viktigaste.

Vi på Comigo gratulerar Lars-Göran till finalplatsen, till ett framgångsrikt projekt och till ett utmärkt arbete med att kommunicera ut sin övertygelse, sin sakkunskap och sina projekt.

Jakten på Sveriges energismartaste företag

E-Prize har etablerat sig som ett av Sveriges ledande energipris i näringslivet och delas ut av Veckans Affärer i samarbete med Eon. Med Priset belönar de företag som kombinerar energi, effektivitet och ekonomi för att sänka sina kostnader, minska sin miljöpåverkan och öka sin konkurrenskraft.

Priset delas ut i klasserna Storföretag, Små och mellanstora företag, och Offentlig sektor.

I juryn sitter Martina Krüger, energi- och klimatansvarig Greenpeace, Maria Sunér Fleming, ansvarig för energi- och klimatpolitik på Svenskt Näringsliv, Erik Brandsma, generaldirektör Energimyndigheten

Vinnarna av E-Prize 2013 belönas i samband med Veckans Affärers stora hållbarhetsseminarium Hållbara Affärer, den 2 oktober på Grand Hotel i Stockholm.

 

Läs mer om energieffektivisering på Abergons hemsida

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *