Din egen webbredaktör

Behöver du tillfälligt eller permanent en webbredaktör, som ser till att din webbplats är levande, aktuell, synlig i sökmotorerna och uppfyller dina olika användares behov? Som webbredaktör hjälper Comigo till med hemsidans innehåll, design och tekniska utveckling.

I dialog med företagets nyckelpersoner, och kommunikationsansvariga ser vi till att din hemsida uppdateras och samordnas med företagets alla kommunikationsinsatser.

Comigo har idéer och erfarenheter från många olika branscher och specifika företag. Vi erbjuder oss att ta ett helhetsansvar eller fungerar som avlastning vid hektiska perioder. Vi tar hand om specifika kampanjer, avdelningar eller dina löpande kommunikationsinsatser på hela hemsidan, webbshopen, bloggen, nyhetsbrevet och närvaro i sökmotorerna och i de sociala medierna.

Och glöm inte att pressen, tidningarna fortfarande vill ha information om vad som händer i de branscher de bevakar och skriver om. Vi hjälper dig att anpassa din information för att få maximal spridning på din information, även via branschens viktigaste tidningar.

Du bestämmer själv hur mycket du vill använda dig av Comigo.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se