Webbproduktion Comigo

Webbproduktion

Vi fokuserar på att göra dig konkurrenskraftigare på nätet. Vi levererar en webbplats som tar vara på mötet mellan dig och dina kunder och som inspirerar och leder besökaren framåt i köpprocessen. Din webbplats blir hittad, läst och trodd. Den blir väl integrerad i ditt företags hela kommunikationsverksamhet. Den stärker effekten av din marknadsföring.

Du kanske vill att din besökare ska ta kontakt med din säljare, begära en offert, lägga en order, sprida din information vidare i sitt nätverk, ladda ner manualen till din nya produkt, att de ställer en fråga,  du kanske tycker att det är viktigt att serva journalister, bloggare och andra viktiga personer med din information.

Webbplatsen är det naturliga navet för hela din marknadsföring och kommunikation. Både för den traditionella marknadsföringen och de aktiviteter du genomför i de sociala medierna. Alla aktiviteter resulterar i fler besökare på din webbplats, fler förfrågningar, bättre placeringar i sökmotorerna, fler kommentarer på dina inlägg.  Därför är din webbplats en kritisk komponent i ditt företags kommunikationsverksamhet, i din kundservice och i ditt varumärkesbyggande.

Mobilen snart vanligaste sättet att kommunicera på webben

Snart är mobilen det vanligaste sättet att surfa och kommunicera eller söka information. Dina intressenter behöver ett bättre sätt att nå dig i framtiden än via datorn och laptopen. Detta ställer nya krav på sättet att att tänka och planera för din nya hemsida. Hemsidan måste anpassas efter hur de sociala medierna fungerar och att allt blir mobilt, din hemsida måste följa med i utvecklingen för att inte du ska upplevas omodern.

Comigo är en välrenommerad kommunikationsbyrå med flera fina utmärkelser för våra webbprojekt. Vi är uppskattade för vårt djupa engagemang vår marknadsföringskunnande och vårt sätt att inspirera.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se