Dags för utvecklingssamtal?

Har du en känsla av att ditt företag inte riktigt hinner med att konkurrera på nätet? Det är kanske lätt gjort att köra fast när man har en okej webbplats.

Du kanske har investerat en del för att synas i sökmotorerna med några av dina viktigaste nyckelord, köpt annonser på nätet, börjat blogga, kanske börjat nätverka på Twitter eller Facebook m.m. Men du känner kanske också att du behöver en samordnande plan för att komma vidare.

Vi hjälper dig gärna med idéer, innehåll och verktyg som gör dig tydligare och mer slagkraftig på nätet. Vi kan även hjälpa till att bättre samordna din webbplats med dina övriga marknadsföringsinsatser.

Dags att utvärdera din webbplats och din marknadsföring på nätet?

Din webbplats och dina aktiviteter i de många sociala medierna blir en allt större och viktigare del av ditt företags verksamhet och har stor betydelse för kundens totalupplevelse av ditt företag, därför att en kund som besöker din hemsida befinner sig mitt i det.

Comigo erbjuder sig att delta i utvärderingsarbetet av din webbplats. Utvärderingen handlar helt enkelt om att analysera din befintliga webbplats. Hur den används och upplevs idag, hur den integrerats i din övriga verksamhet.

Utvärderingen ligger till grund för en framtida ombyggnad eller förädling av webbplatsen och eventuella övriga aktiviteter.

Utvärderingen handlar helt enkelt om att analysera din befintliga webbplats. Hur den används och upplevs idag, hur den integrerats i din övriga verksamhet.

Boka ett kostnadsfritt utvecklingssamtal med Comigo

Många frågor har vi svar på men räkna framför allt med att det uppstår nya…

Definitivt är det en bra idé att ta en riktig funderare över din kommunikation. Närvarar vi där vi ska? upplevs vi som ledare eller följare? Utnyttjar vi de nya kanalerna  optimalt, hur fungerar de? Hur och vilka i organisationen berör de, hur ska man planera, agera, parera? Vad ska man mäta?

Använd vårt formulär nedan för att boka ett utvecklingssamtal

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se