Text till din broschyr

Text till din broschyr

Vi hjälper dig att ta fram text till din broschyr.

De tryckta mediernas tid är ingalunda förbi. Visst är det väl skönt att gå ifrån datorn eller lägga ifrån sig mobilen ibland? – En bok, ett häfte eller en broschyr med ett intressant och engagerande innehåll , där läsaren känner att hon lär sig något nytt är en viktig komponent i din verktygslåda och marknadsmix.

Vet du vad du vill berätta och uppnå med din broschyr? Hur och i vilket sammanhang den ska användas?  Behöver du idéer på hur du ska berätta och utforma din broschyr så att den blir läst, skapar kontakt och leder till en handling?

Vi hjälper dig att fundera ut och formulera text till din broschyr med målet att få med de många perspektiven på din verksamhet. Målet är att du ska närvara, exponera din kunskap och väcka intresse hos kundföretagens alla beslutsfattare och påverkare, som var och en har sina prioriteringar och motiv att anlita just dig i ett viktigt uppdrag.

Vi hjälper dig att skriva text till din broschyr, att utveckla och konkretisera din idé med ord, bild med en egen lättläst och förtroendeingivande berättarstil.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se