Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering innebär att du gör det lättare för framtida och nuvarande kunder att hitta ditt företag på Internet. En framgångsrik sökmotoroptimering börjar redan i skapandet av din hemsida, ja till och med i skapandet av din marknadsplan, därför att utan ett bra och välstrukturerat målgruppsanpassat innehåll finns ingenting att marknadsföra och därmed ingenting att optimera.

Däremot förbättrar du din position hos sökmotorerna rejält genom att erbjuda dem ett bra, omfattande och väldisponerat innehåll som exponerar dina väl valda sökord.

Sökmotoroptimeringen är en av ditt företags allra viktigaste uppgifter. Och den både kan och bör skötas av dig och din egen informationsavdelning.
Öka närvaron och spara samtidigt många sköna tusenlappar genom att göra jobbet själv. Medan en sökmotorkonsult siktar in sig på ett fåtal sökord, kan du arbeta aktivt med all din information och anpassa den efter dina intressenters varierande informationsbehov, efter de hetaste samtalsämnena och de viktigaste händelserna.

En grundlig och ärlig sökmotoroptimering betalar du inget extra för och ingen konsult i världen kan ta ifrån dig dina placeringar i sökmotorerna.

Med Puff sköter du själv sökmotoroptimeringen

Publiceringsverktygen Puff och WordPress är exempel på verktyg som utvecklats för att hjälpa sökmotorerna att hitta informationen på din webbplats. Genom rätt märkning av bland annat texter, rubriker, titlar, länkar, url:er och bilder hjälper du sökmotorerna att hitta dig. Du behöver inte vara sökmotorkonsult för att optimera dina sidor. Du känner bäst till vad dina kunder vill ha och vilka termer de använder. Resten sköter Puff.


Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se