Grafisk modell Diskomat

Diskrummet som tidigare sågs som en kostnad, marknadsförs nu istället som ett nav som stärker ekonomin, säkrar hygienen, minskar kemikalie- och energianvändningen, minskar sjukfrånvaro och stärker kundupplevelsen. Och samtidigt är en konkret insats för miljön och arbetsmiljön. Fler tydliga perspektiv som skapar nya kommunikationsmöjligheter och nya målgrupper och påverkare.

Presentera din idé med grafiska modeller

Att söka, bearbeta och presentera information har blivit en allt större uppgift i vår vardag. Vi läser, lyssnar, ser, tänker, och förklarar från morgon till kväll.  Och varje dag tillkommer ny information som vi ska ta in, förstå och minnas. Vi ska även samarbeta med andra och kommunicera, byta information.

Allt oftare skapas företag baserad på idéer snarare än fysiska produkter. Med hjälp av grafiska modeller kan arbetet förenklas och effektiviseras med att ta in information och kommunicera ut den, förenklas och effektiviseras och ge en bra översikt över en komplex verklighet. Det kan handla om ditt eget företags idé, metodik, arbetsflöde, arbetssätt, roll, syfte, status, en marknad eller situation.

Kommunicera med grafiska modeller

Har du en ny affärsidé eller ett nytt arbetssätt som du vill kommunicera ut, på din hemsida i din presentation i din broschyr så hjälper vi dig.

 

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se