Orden gör företaget. Exponera din kunskap och bjud in läsaren i din värld

Orden gör företaget

Av alla intryck du får på en hemsida, en broschyr, en annons, på facebook är det orden som leder dina läsare framåt i tanken. 

Med ett engagemang för läsaren får du också läsaren att läsa vidare och möjligheten att lära känna din värld. 

Att sätta ord på din verksamhet får ditt företag att upplevas större, kunnigare, engagerat och viktigare. Med ord kan du också definiera ditt företag och ditt syfte ur flera perspektiv. Där varje perspektiv innebär en ny ingång till ditt företag och en möjlig ingång till en ny marknad.

Med ord gör du din kunskap och dina tjänster beställningsbara.

Vi hjälper dig att skriva den där viktiga och förklarande texten som du inte riktigt har fått ur dig ännu. Med en bra beskrivning blir din verksamhet och din idé mer konkret och ger instruktioner till dina medarbetare, om ditt företags och idés verkliga syfte, nytta och förträfflighet. En bra förklarande text får många positiva effekter och bieffekter och lyfter företagets hela potential.

Comigos styrka är att identifiera potentialen i de osynliga komponenterna och de många perspektiven på din verksamhet. Utifrån dem identifierar, planerar och samordnar kommunikationsmöjligheterna på internet, i de sociala medierna, i sökmotorerna, via pressen och tryckta medier.

Mer om ordens möjligheter:

 

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se