Öka effekten av din marknadsföring och få fler affärer

Comigo är ett kommunikationsföretag med fina utmärkelser för framgångar inom marknadföring på Internet. Vi hjälper marknadsavdelningar att förstärka effekten av sin marknadsföring och sitt varumärkesbyggande.

Vårt engagemang sträcker sig från situationsanalyser, marknadsplanering till idé- och tjänstformulering, produktnamn, grafisk profil, sakliga och trovärdiga texter för webb och tryck, marknadsföring och kampanjer.

Från idé till beställningsbar tjänst eller produkt

Du vet exakt vad du vill erbjuda kunden och vilka dina styrkor är, men du är inte helt säker på hur du ska formulera din idé för att förankra den internt eller hur du attraherar de rätta kunderna för att få en bra affär ur din idé. Detta hjälper vi dig med, vi förpackar och presenterar din kunskap, din idé eller ditt erbjudande till en beställninsbar produkt eller tjänst.

Med konsekvent och samordnad kommunikation

Har du en ny idé, produkt eller tjänst eller kombination av dem? Är du entreprenören själv eller har du förvärvat företaget eller idén? Vår uppgift är att se om din idé är tydlig, om den engagerar, om den går att dela med sig av och den är förankrad i din kommunikation, din hemsida och om den går att förstå och om den är beställningsbar.

Mötet med kunden – på nätet och det personliga

Till din hemsida, via sökmotorerarna eller via sociala medier, kommer besökarna kanske i kontakt med ditt företag för första gången. Kanske är det din blivande största kund? Din hemsidas engagemang i kunden är helt avgörande för hur mötet går, om du får kontakt med kunden eller om kunden klickar sig vidare för att aldrig mera komma tillbaka.

Ta vara på mötet med dina kunder på nätet. Är din idé tydlig och stark, Engagerar den? Får besökaren förtroende för dig? Känner kunden för ditt företag? Är din sida f ö r säljande eller är den för mesig? Tar hemsidan hand om besökaren? Kan besökaren bli kund om hon skulle vilja? Kan hon dela din idé?

Kontakta Comigo

Ja nu har vi ju redan fått kontakt. Förmodligen ser du många möjligheter till förstärkningar av din kommunikationsverksamhet. Vi lovar att vi avslöjar dem redan vid vårt nästa möte. Kostnadsfritt förstås.

Boka in oss redan idag

 

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se