Clawe Business Club, ett forum för nya affärer och samarbeten

Clawe Business Club, ett forum för nya affärer och samarbeten

Comigos upptäckresande i nätverkande har precis börjat och nedan är bara några exempel bland fler än 250 intressanta företag som knyter nya kontakter och delar med sig av sina kontaktnät. Clawe Business Clubs cirka 250 medlemsföretag är fördelade på nio aktiva affärsnätverk i och kring Stockholm.

En blomsteraffär med känsla för det där extra-extra, en investeringsförmedlare som gör sparande och placeringar till ren underhållning, en fotograf som vet hur rätt bild ger mångdubbelt antal följare på Instagram, en webb- och designbyrå som hjälper företag att lyckas med annonsering i Google och sociala medier, ett utbildningsföretag som vet att kunskap är framtidens viktigaste konkurrensmedel, godstransportör och kontorsinredare med ett grönt helhetsengagemang, en båtlivsguru som vet allt om att njuta av sjölivet på ett säkert och miljömedvetet sätt, idrottsföreningar som bidrar i samhällsbygget, näringslivsengagerade kommunrepresentanter som målar inspirerande framtidsbilder.

Clawe Business Club

Initiativtagare till Clawe Business Clubs är Claes Weström, en innovatör, entreprenör, estradör och nätverkare av rang. Det första affärsnätverket startades 2003. Idag drivs Clawe Business Club av Cleas och Jenniefer Weström. Affärsnätverken träffas en gång varje månad under två timmar och avslutas med gemensam lunch.

Comigo tackar för inbjudan och det varma mottagandet, de nya kontakterna och de nya kunskaperna som varje presentation ger, samt för all den positiva energi varje nätverksträff skapar.

Följ med Comigo på nästa nätverksmöte

På dagens (25 april) Clawe Business Club ”City” möte fick vi, förutom att utbyta kontaktnät med varandra, även lyssna på Fotograf Jannis Politidis ”Femminutrare” om hur avgörande en din profilbild är för hur väl du lyckas på LinkedIn. (Ursäkta bildkvaliteten, men proffsfotografen är som synes upptagen.)

Profilbilden är det första intrycket din besökare, som kanske är din nästa kund eller din nästa chef får av dig. Därför är det viktigt att din bild signalerar att du verkar kompetent, att du är någon man kan lita på, att du är vänligt inställd och att du passar bra in i ett team.

Vill du veta mer? Häng med Comigo som gäst på något av kommande nätverksträff och låt dig inspireras av Claes och alla sakkunniga, drivna och supertrevliga nätverkare du med.

Hör av dig så bokar vi in oss.

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *