Håkan Fällman

Håkan Fällman, författare, föredragshållare och kunglig hovleverantör

Sedan 2006 har Comigo haft äran att vara samarbetspartner till Håkan Fällman inom kommunikation och marknadsföring på internet.

Hösten 2009 kom Håkan Fällmans bok ”Kött-välja-hantera-tillaga”. Med den vill Håkan lära oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. I boken får vi också veta hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört.

Naturligtvis är Håkans engagemang för bättre kvalitet på kött något som nästan alla kan stämma in i. Och kunskapen Håkan besitter är nyttig och spännande för alla oss som vill ha bättre kvalitet på maten och som vill få ny inspiration i köket.

Genom att näravara på Internet, i sökmotorerna, i de så kallade sociala medierna, i bloggarna, i twittrar och andra platser där människor möts, söker eller delar med sig av sin kunskap ska Håkan Fällman öka kunskapen och medvetenheten hos oss konsumenter om hantverket som håller på att glömmas bort.

Håkan menar att ju mer vi som konsumenter vet om vad som påverkar kvaliteten och hur den syns på det kött du köper desto bättre vet du vilka frågor du ska ställa till personalen som jobbar i din butik. Om vi är mer kunniga och kan ställa de rätta frågorna tvingas de som säljer köttet till dig att bli mer specifik i sin information. Chansen är också större att utbudet av olika detaljer ökar så att det inte bara är de dyra snabblagade detaljerna som säljs.

Följ Håkan på Facebook du med, var med och bidra med kommentarer, frågor och idéer. Har du funderingar på hur du kan närvara på Internet i högre grad och på vilket sätt så kontakta oss på Comigo du med.

Här kan du följa Håkan: Facebook Hemsidan Twitter @hakanfallaman Blogg

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *