Enkelt att själv arbeta med sökmotoroptimering med publiceringsverktyget Puff

Med publiceringsverktyget Puff kan du i stor utsträckning bli din egen sökmotoroptimerare. Uppdatera din hemsida ofta så kommer resultaten i träfflistorna. Med Puff optimeras hela ditt innehåll på sidorna, inte bara de ”10 viktigaste” sökfraserna, utan hela ditt innehåll. Skriver du ur dina kunders perspektiv kommer du att märka att du får en drastisk ökning av besökare på din sida.

Puff hjälper dig att göra dina uppdateringar till ett väldisponerat och sökoptimerat underlag som gör dina sökord frekvent exponerade för sökmotorerna. Det handlar om att med viss kontinuitet se till att ”mata” Puff med lite nyheter. – Jätteenkelt! Ta för vana att uppdatera med stort som smått så kommer webbplatsen att hamna högt på sökmotorernas träfflistor. Du kan utan tvekan sköta en stor del av ditt företags sökmotoroptimering på egen hand.

Puffa för ditt företag – det ger effekt!

Så snart det finns information kring lanseringar, nyheter, mässor och annat är det både bra och enkelt att lägga ut dessa med hjälp av Puff. Med god framförhållning inför exempelvis mässor kan journalister och kommande mässbesökare i god tid komma åt intressant information som skapar publicitet kring ditt företag. Och glöm inte att sökmotorkunder dessutom är mer köpbenägna än andra!

Uppdatera och puffa därför oftare – det ger effekt!

Ju förr desto bättre!

Börja arbeta aktivt med din webbplats idag. Ju förr du sätter igång desto snabbare kommer resultaten. Kontakta oss idag för en demonstration

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *