Din kompletta e-butik skapar du med Debbie!

Comigo lanserar i dagarna den kompletta e-butiken Debbie. E-butiken är särskilt framtagen för att synas på sökmotorerna och med sin användarvänlighet kommer du igång på bara några få timmar. Med sökfunktion, möjligheter till bra produktpresentationer, besöksstatistik m. m. blir verktyget en komplett lösning för en professionell e-handel.

Vare sig du redan har goda erfarenheter av e-handel och funderar på att uppgradera ditt system eller om du vill starta upp en helt ny e-butik, så är Debbie en högkvalitativ lösning som enkelt integreras i din webbplats.

Uppdatering samt kundernas möjligheter att söka och hitta rätt produkter på din webbplats hanteras med automatik. Du fyller på med dina produkter via publiceringsverktyget Puff, som är ett avskalat och användarvänligt verktyg. Produktblad, manualer, instruktionsvideos och liknande laddar du enkelt upp kopplat till respektive produkt. Tillför du dessutom kampanjverktyget ”Nyhetsbrevet” till din webshop kan du enkelt hålla dina kunder informerade och uppdaterade om alla valmöjligheter.

Hjälp dina kunder att hitta dina produkter

Debbie är också den sökmotoroptimerade e-shopen eller produktkatalogen som gör dig synlig på sökmotorerna. Statistikmotorn håller koll på besöken på webbplatsen och den talar också om varifrån besökarna kommer och vilka sökord de använt för att finna dina produkter – viktig information för att hålla sidan levande och uppdaterad. Debbie levereras förstås i en form med direkt koppling till ditt företags grafiska profil för optimal igenkänning.

Genom vårt samarbete med affärssystemleverantören Akribi kan vi bistå med delar eller hela system för e-handel, produktkataloger, marknadsföring, säljprocesser, order, fakturering och bokföring.

Några kunder som redan använder Debbie är Mitsubishi, Folkpool (poolospabutiken.se), Zander & Ingeström, Diskomat och Fällmans Kött. Låt oss berätta mer om hur enkelt det är och vad e-handelslösningen Debbie kan göra för ditt företag!

Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss direkt på: 0733-97 64 97 eller mikael@comigo.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *